ОГЛАСИ

Импресум

www.ohridnews.com - Прв електронски весник во Македонија
Сопственост на „Нимо Охридњуз“ ДОО - Охрид
За прв пат електронскиот весник www.ohridnews.com се појави на Интернет на 07.12.2006 година

Основан од:
Горан Момироски и Никола Главинчески

Главен и одговорен уредник:
Горан Момироски

Веб развој:
Никола Главинчески

Информативна редакција:
Тања Кувенџиска
Елена Михајловска

Спорт:
Михаил Постоловски

Надворешни соработници:
Емил Јовановиќ - фоторепортер

Контакт:
contact@ohridnews.com

Позначајни награди и признанија:
2008 година Свети Климентова повелба - највисоко општинско признание
2010 година Национално признание за развој на демократијата во Р.Македонија МИМ УСАИД и институтот за развој на демократија

ПОВАЖНИ ТЕЛЕФОНИ

Полиција : 192 Брза помош : 194 Пожарна : 193 Центар за справување со кризи - Охрид : 195 АМСМ : 196 Автобуска станица : 260-339 Аеродром : 252-820 Црвен крст : 261-909 Водовод : 250-122 Комуналец : 263-325 НУ Центар за култура : 261-063 Завод и Музеј : 262-498 Основен суд : 261-868 ЕВН Информации : 0890 12345 ЕВН Дефекти : 0890 88888 Општа болница : 267-267 ФТУ - Охрид : 262-147 Охридско лето : 261-304 Организација на потрошувачи на Охрид : 252-833