KOSTAL MACEDONIA dooel OHRID


Industriska Zona Kosel, 6000 OHRID


e-mail: komak@kostal.com  web: http://www.kostal.com


Automobilzulieferindustrie  / Автоиндустрија   


Elektronische, elektromechanische und mechatronische Produkte / Електронски, електромеханички и мехатронски производи


 

ПОВАЖНИ ТЕЛЕФОНИ

Полиција : 192 Брза помош : 194 Пожарна : 193 Центар за справување со кризи - Охрид : 195 АМСМ : 196 Автобуска станица : 260-339 Аеродром : 252-820 Црвен крст : 261-909 Водовод : 250-122 Комуналец : 263-325 НУ Центар за култура : 261-063 Завод и Музеј : 262-498 Основен суд : 261-868 ЕВН Информации : 0890 12345 ЕВН Дефекти : 0890 88888 Општа болница : 267-267 ФТУ - Охрид : 262-147 Охридско лето : 261-304 Организација на потрошувачи на Охрид : 252-833