ОГЛАСИ

Kомпанија која започнува производство на плочест мебел на територијата на Охрид, вработува:

" Техничар за мебел и ентериер" со следините потребни квалификации и вештини:

- проектирање на нови производи, естетско обликување и приближување до барањата на купувачите;
- изработување конструктивни решенија на составите и склоповите, приспособувајќи ги проектираните производи на постојаните производствени можности;
- конструктивна разработка на проектите, изработувајќи цртежи на елемените;
- разработување технолошки процеси и вршење избор на операции;
- изработување работни норми и следење на нивното извршување;
- утврдување норми и нормативи на материјалите по видови, производи и работни налози;
- Пополнување документи за материјалите: кројни листи, одобрувања, требувања, шеми за кроење, барања, спецификации на потрошените материјали и др.
- Водење евиденција и контрола на резервите на материјали во магацините;
- Изработување термински планови, со што се одредуваат роковите за изработка на одделни работни налози;
- Изработувања на плански калкулации за секој работен налог.

Компанијата нуди одлични можности за кариера, плата и услови за работа.


Заитересираните може да поденсат апликации на vrabotuvanje.oh@gmail.com или на телефонски број 071-352-667

ВАШЕТО ВНИМАНИЕ

АНКЕТА

Дали паркирањето во Охрид треба да се модернизира?

Да

Не

Гласај

Да - 2029 гласови (88%)

Не - 283 гласови (12%)

Резултати Гласај

ПОВАЖНИ ТЕЛЕФОНИ

Полиција : 192 Брза помош : 194 Пожарна : 193 Центар за справување со кризи - Охрид : 195 АМСМ : 196 Автобуска станица : 260-339 Аеродром : 252-820 Црвен крст : 261-909 Водовод : 250-122 Комуналец : 263-325 НУ Центар за култура : 261-063 Завод и Музеј : 262-498 Основен суд : 261-868 ЕВН Информации : 0890 12345 ЕВН Дефекти : 0890 88888 Општа болница : 267-267 ФТУ - Охрид : 262-147 Охридско лето : 261-304 Организација на потрошувачи на Охрид : 252-833