Традиционално,по повод божикните празници членките на Женски центар „Бисера“ ги посетија згрижените лица во Одделението за геријатрија при охридската Општа болница.

За таа прилика подготвија домашни специјалитети со кои пријатно ги изненадија згрижените лица во одделението.

OhridNews