Црвен крст Охрид ќе се грижи за безбедноста на капачите и посетителите на Водици, во четврток здравствени прегледи за фаќачите на крстот

Во рамки на одбележување на големиот верски празник Богојавление-Водици и Денот на рибарите, Црвен крст Охрид е вклучен со низа активности од областа на здравствено-превентивната дејност. На 18.01.2024 (четврток) од 19-23 ч., на пунктот на Црвен крст Охрид поставен на платото помеѓу Капетанија и ресторанот „Чун“ медицински тимови на Црвен крст Охрид ќе вршат основни … Continue reading Црвен крст Охрид ќе се грижи за безбедноста на капачите и посетителите на Водици, во четврток здравствени прегледи за фаќачите на крстот