Поради изведување работи на пат со минирање, на патниот правец А2 Охрид-Кичево на делот помеѓу планинскиот превој Пресека и село Врбјани, денеска на 26-ти декември 2015 година ќе има прекин на сообраќајот.

Според најавите, сообраќајот ќе биде во прекин околу 15 минути во периодот од 12:30 до 14:30 часот.

OhridNews