Познатиот угостителски бренд “Giovani lounge bar”, кој успешно работи веќе 22 години во главниот град, од ова лето е присутен и во Охрид со бар и специјализирана сала за прослави, сместени во комплексот „Парк“.

“Giovani lounge bar” нуди разновидна храна и секаков вид пијалаци, модерна плажа и тераса со прекрасен поглед на Охрид.

Специјализираната сала за прослави на “Giovani lounge bar” во комплексот „Парк“ е со капацитет за 300 – 400 гости. Модерно опремена, салата нуди организација на секаков вид на прослави (свадби, крштевки, матури, родендени).

Инфо и резервации: 070 230 030 / https://m.facebook.com/GiovaniBeachLoungeBar


“GIOVANI LOUNGE BAR” И СПЕЦИЈАЛИЗИРАНА САЛА ЗА ПРОСЛАВИ – КОМПЛЕКС ПАРК ОХРИД *070 230 030