Во рамки на вчерашната „Зимска Бајка“ со посредство на „Мезе Бар 10“ пред самиот влез на настанот беше поставен хуманитарен штанд на кој посетителите имаа можност да земат чаша вино од винаријата „Далвина“ и да донираат средства за хуманитарни цели.

Охриѓани во задоволителна мера ја покажаа својата хуманост, а собраните средства ќе бидат донирани за помош на лице со оштетен вид од Охрид.

OhridNews