На Охрид вчеравечер му се случи прекрасниот предновогодишен настан „Зимска Бајка“. Публиката имаше можност да ужива во беспрекорната изведбата на безвремените евергрини во неповторлив зимски амбиент, а забавата беше збогатена и со креативен стендап хумор,

Сите оние кои немаа можност да бидат дел од овој уникатен настан, ќе може да ја почуствуваат прекрасната новогодишна атмосфера низ фотографии.

OhridNews
Фото:„Емилио“