Писма - Page 40 of 45 - OhridNews
Писма: Чинот на склучување граѓански брак -летаргична сесија

02.02.09 00:14

Г-не градоначалник Ве молам присуствувајте без најава  на едно стапување во граѓански брак Што ке видите Ќе видите една точно десетминутна монотона, летаргична сесија, која моде...

Дали сме свесни што јадеме!?

30.01.09 00:01

Јасно е дека контролите за храна во државава повеќе се носат на хартија отколку на терен, и дека не се толку строги и реални колку што треба да се, затоа што ако беше така не ќе...

Реакција на писмото “Кој молчи изгледа се соглсува“

09.01.09 07:05

Челните луѓе од Федерацијата за Кајак и Кану на мирна вода, со реакција до нашата редакција во врска со писмото на Никола Чакарески упатено до нас во кое тој го искажа незадовол...

Писма : “Кој молчи изгледа се согласува”

05.01.09 07:05

Никако да се смират страстите и конечно кајакот на мирни води да заплива во мирни води Доделувањето односно недоделувањето на стипендиите од страна на Агенцијата за Спорт и Млад...

Писма : „Купи ден, помини“

17.12.08 07:40

Охрид во месецов што изминува беше домаќин на сениорското ракометно првенство, кое речи си помина незабележливо На прашањето: Дали Охрид го искористи ЕП за промоција пред земјит...

Честитки за Ohridnews и од Холандија

09.12.08 12:35

Здраво Ohridnews, Честито за наградата Браво Како колега (новинар/репортер) во холандска национална телевизија ви посакувам уште подобра иднина Од милиони веб страници во интерн...

Ученици со подршка за професорите

02.12.08 07:01

По повод штрајкот на просветните работници, со реакција се јави група ученици од Гимназијата, која искажува подршка на своите професори: „Ние не сме членови на ниту една политич...

Писма: Робин Худ

01.12.08 01:00

Ви се случило ли некогаш многу работи да сакате да кажете одеднаш и тоа да е причината што доцните да кажете било што Тоа ми се случува мене и тоа трае еве веќе седум дена, од у...

Писмо од фановите на Тоше: Ќе те сакаме до вечноста !

08.10.08 00:25

По договорот од крајот на концертот на 5102007, се наполни ГрадскиУште повеќе од лани Зашто Тоше така ни порача! Врвулици од луѓе од сите страни Плакати, пораки, маици Интересно...

Писма: Додоле

16.09.08 00:01

Пред педесетина години паметам еден необичен човек по име Најдо Се занимаваше со најгруби работи Специјално: со чистење канализација Во сушните години Најдо се накитуваше со вен...

Dr Batkoski pod artikli