Писма - Page 47 of 47 - OhridNews
Писма: Бродот “Први Мај“ не е исчезнат!

16.03.07 10:13

Деновиве Охридските медиуми и некои пишани медиуми просто ме фрапираа сонивното наводно “истражувачко новинарство”, за тоа како од каналот Студенчишта мистериозно ис...

Писмо: „Каде ќе играат децата?“

15.02.07 08:18

Живеам во најубавиот дел на Охрид, Плаошник, каде се возобнови најубавата црква на Балканот Мегутоа околу неа само камења и прашина На времето тука имаше многу зеленило, нишалки...

Никола Паункоски

30.01.07 14:39

Со ова писмо сакам да ја поздравам реализацијата на вашата веб страна пред се, бидејќи таа е причината и условот за моето јавување Од многуте убавини и вредности на Охрид и Охри...

Од група граѓани

30.01.07 14:15

Се обраќаме до Вашата куќа со надеж дека ќе помогнете да се реши нашиот проблем Ние живееме во селски и приградски населби , а сме вработени во фирми кои се лоцирани во центарот...

Носталгија

22.12.06 10:27

Охрид е најубавиот град на светот Вака ни пишува наша  сограѓанка која во моментов живее и работи во Прилеп Со Ohridnews сум поблиску до Охрид, но ми недостига мојот град, вели ...

Ваши писма

10.12.06 22:21

Почитувани      Оваа рубрика ја  отворивме токму за вас Тука ке бидат објавувани Ваши писма, ставови, реакции, иницијативи…        Доколку имате сторија, фотографии од инт...

Dr Batkoski pod artikli