„Патување на Дедо Мраз“ е насловен предновогодишниот концерт кој ќе се одржи утре на 27-ми декември 2015 година во Центарот за култура „Григор Прличев“ во Охрид.

Во рамки на програмата која е наменета за најмладите ќе настапат балетското студио „Визави“, дечињата од градинката „Јасна Ристеска“, Распеано Рибарче и Дедо Мраз.

Концертот ќе започне во 12 часот, а влезниците чинат 50 денари.

OhridNews