Министерството за труд и социјална политика соопштува дека согласно со Законот за празниците на РМ,1 јануари 2016 година (петок), е неработен ден за сите граѓани на Република Македонија.

Истовремено, Министерството за труд и социјална политика на граѓаните на Република Македонија им ја честита Новата 2016 Година.

OhridNews