Во организација на ОСУ “Св. Климент Охридски”,на 29- ти декември, во Центарот за култура „Григор Прличев“ ќе се одржи хуманитарен концерт,насловен “Lets get loud- Хуманоста на дело “.

Ние не сме професионалци, ние сме гимназијалци кои ќе го кренат својот глас во името на хуманоста. Дојдете да го видите најдоброто од Охрид!Ве очекуваме заедно да ја завршиме годината со најголемата журка во градот…можеби и пошироко,порачуваат организаторите.

Цената на билетот за концертот изнесува 80 денари.

OhridNews