💚 Го прошируваме нашиот тим за 1 нов член:
🪴 1 х ГРАДИНАР (работа на терен и во гарден центар)

🌳НУДИМЕ:
✅ Полно работно време и редовна плата
✅ Здравствено и пензиско осигирување
✅ Можност за унапредување во работното место
✅ Обезбедени оброци
✅ Точно определени работни часови
✅ Недела – слободен ден
✅ Мал тим и лесна меѓусебна комуницкација
✅ Свежа и зелена средина за работа

🌳ИДЕАЛНИТЕ КАНДИДАТИ:
🍀 Имаат желба за работа со хортикултура, украсни растенија и луѓе. Секое искувство е добредојдено, но не е задолжително
🍀 Способни за индивидуална и тимска работа
🍀 Одговорни и се придржуваат на временскиот распоред

🪴ЗА НАС:
🌳 Гарден Флора Тим е фирма за хортикултура и хортикултурно уредување. Нашите производи ги нудиме во нашиот гарден центар, вршиме и хортикултурно уредување и проектирање низ целиот регион.

📍Работното место е во Охрид.

🤩Ако сте заинтересирани, контактирајте не на:
075-321-345 или во нашиот гарден центар на ул „15 Корпус“ 40