Салонот за мебел Гир Риг за салонот во Охрид и производствениот капацитет, има потреба од:

  • Архитект

  • Монтери во производствен погон за плочест мебел

  • Монтери доставувачи

  • Продавачи/продавачки

Кандидатите треба да ги имаат следните квалификации и вештини:

  • Стручност

  • Одговорност

  • Тимска работа

Заинтересираните да испратат CV на: [email protected] или да се јават на 071 310 132 –  Павел.