ГУГО Охрид ДОО има потреба од работници за производство и монтажа на реклами:

  • Вработување на неопределено време
  • Работно време од 08-16h, од понеделник до петок
  • Со или без работно искуство
  • Вештини од електрични, браварски и други работи со користење на рачен алат ќе се сметаат за предност
  • Пријатна работна атмосфера
  • Плата и бонуси во зависност од резултатите од работењето

Аплицирање и повеќе информации на: [email protected] и 070/380-555.