ГУГО Охрид доо има потреба од работник во производство на неопределено работно време.

Вашата професионална биографија (CV) можете да ја испратите на следната: е-mail адреса: [email protected]

Повеќе информации на тел. 070/380-555 од 08-16h секој работен ден.