Хотел „Белведере“ и Вила „Бисера“, имаат потреба од работници на следните позиции:

  • Готвач
  • Помошник готвач
  • Рецепционер
  • Шанкер
  • Собарка.

Заинтересираните да испратат CV на: [email protected] или да се јават тел 071 22 00 11.