Хотел Пела има потреба од келнер за засновање на работен однос на неопределено време.

Информации на тел. 075 484-260 или лично во хотел Пела, населба Св. Стефан.

Заинтересираните кандидати свое CV може да испратат на е-mail: [email protected]