НЕ ПРЕСТАНУВАЈ СО УЧЕЊЕ САМО ЗАТОА ШТО Е ЛЕТО. БИДИ ДЕЛ ОД СТУДЕНТСКАТА ПРОГРАМА НА КОСТАЛ!

ПОВЕЌЕ ИНФОРМАЦИИ ТУКА.