„ONE-STOP SHOP“ 100% Export – Дел од Групацијата LTH Castings d.o.o. Slo

Изработуваме иновативни и високо квалитетни производи наменети исклучиво за автомобилската индустрија преку автоматизиран процес на леење под висок притисок, машинска обработка на одлеаните делови и конструкција на алати.

*Поради проширување на производната програма имаме потреба од пополнување на НОВООТВОРЕНИ работни места:


ОПЕРАТОРИ НА МАШИНИ

КВАЛИФИКАЦИИ: СРЕДНО ОБРАЗОВАНИЕ ОД СИТЕ ПРОФИЛИ
СПОСОБНОСТИ: БРЗО СОВЛАДУВАЊЕ НА НОВИ ВЕШТИНИ


ТЕХНИЧАРИ ВО ОДДЕЛ ЗА КОНТРОЛА НА КВАЛИТЕТ

КВАЛИФИКАЦИИ: СРЕДНО ОБРАЗОВАНИЕ/ВЛАДЕЕЊЕ НА КОМПЈУТЕРСКИ АЛАТКИ
СПОСОБНОСТИ: БРЗО СОВЛАДУВАЊЕ НА НОВИ ВЕШТИНИ


ЛЕАРИ

КВАЛИФИКАЦИИ: СРЕДНО ОБРАЗОВАНИЕ ОД СИТЕ ПРОФИЛИ
СПОСОБНОСТИ: БРЗО СОВЛАДУВАЊЕ НА НОВИ ВЕШТИНИ


! Задолжително носење заштитна опрема, работа во смени, 40 часа неделно/8 часа дневно во производните капацитети на компанијата. Работа по стандарди IATF 16949; ISO 14001; ISO 50001 и ISO 45001.


Вашите апликации можете да ги испратите на следната адреса: www.lthcastings.com/careers до 15.8.2022 и во најскоро време само селектираните кандидати ќе бидат повикани на интервју.

Ве очекуваме!