„ONE-STOP SHOP“ 100% Export – Дел од Групацијата LTH Castings d.o.o. SLO
Изработуваме иновативни и високо квалитетни производи наменети исклучиво за автомобилската индустрија преку автоматизиран процес на леење под висок притисок, машинска обработка на одлеаноците и конструкција на алати.
*Поради проширување на производната програма имаме потреба од пополнување на новоотворените работни места:


ТЕХНОЛОЗИ ЗА ОДРЖУВАЊЕ

Квалификации: Високо машинско образование/апсолвенти
Способности: управување со време и притисок/ориентација кон решавање проблеми
Посебни барања: брз одговор при итни ситуации


ЕЛЕКТРО ОДРЖУВАЧИ

Квалификации: Средно стручно образование – електроника/енергетика
Способности: Познавање електро-шеми


МАШИНСКИ ОДРЖУВАЧИ

Квалификации: Средно стручно-техничко образование (III/IV)
Способности: Познавање хидраулични, пневматски шеми


ВАЖНО!

Задолжително носење заштитна опрема, работа во смени, 40 часа неделно/8 часа дневно во производните капацитети на компанијата. Работа по стандарди IATF 16949; ISO 14001; ISO 50001 и ISO 45001.


Вашите апликации можете да ги испратита на адресите погоре најдоцна до 31.01.2021 година и во најскоро време само селектираните кандидати ќе бидат повикани на интервју. Ве очекуваме

*Со аплицирањето кандидатите се согласуваат нивните професионални апликации да бидат задржани во базата на човечки ресурси во наредните 90 дена и нивна обработка за потребите на процесот на селекција и вработување.