Дел сме од Групацијата LTH Castings d.o.o. Slovenia

Изработуваме иновативни и високо квалитетни производи наменети за најпознатите произведувачи во автомобилската индустрија.
Автоматизирани се процесите на леење под висок притисок вршиме и машинска обработка на одлеаните делови и конструкција на алати.

Работиме по стандарди IATF 16949; ISO 14001; ISO 50001 и ISO 45001.

Нудиме:

 • покриени трошоци за превоз до и од работа ( во случај над 3км оддалеченост, по износ на месечен јавен превоз)
 • обезбеден топол оброк
 • додатоци на плата за сменска работа
 • исплата на регрес за годишен одмор согласно услови за стекнување на правото на регрес
 • исплата на новогодишен надоместок
 • доброволно приватно здравствено осигурување
 • награди и бонуси согласно покажани резултати

Позициите бараат користење на заштитна опрема, 40h неделно/8h дневно. Локација: ЛТХ Леарница ДООЕЛ Охрид – производни капацитети, работа во смени.

Поради проширување на производната програма имаме потреба од пополнување на ПОВЕЌЕ НОВООТВОРЕНИ работни места:

 • Инженер за Квалитет
 • Алатничар
 • Леар
 • Топилничар
 • Електричар
 • Возач на виљушкар
 • Оператор на машина

Сите Заинтересирани можете вашите апликации и CV да ги испратите на:

https://www.lthcastings.com/careersEMPLOYMENT OPPORTUNITIES

до 20.01.2023 и во најскоро време само селектираните кандидати ќе бидат повикани на интервју!