Дел од Групацијата LTH Castings d.o.o. Slo
Изработуваме иновативни и високо квалитетни производи наменети исклучиво за автомобилската индустрија преку автоматизиран процес на леење под висок притисок, машинска обработка на одлеаните делови и конструкција на алати.
*Поради проширување на производната програма имаме потреба од следниве работни места:


ТЕХНИЧАРИ ВО ОДДЕЛ ЗА КОНТРОЛА НА КВАЛИТЕТ

КВАЛИФИКАЦИИ: СРЕДНО ОБРАЗОВАНИЕ/ВЛАДЕЕЊЕ НА КОМПЈУТЕРСКИ АЛАТКИ
СПОСОБНОСТИ: БРЗО СОВЛАДУВАЊЕ НА НОВИ ВЕШТИНИ


ЛЕАРИ

КВАЛИФИКАЦИИ: СРЕДНО ОБРАЗОВАНИЕ ОД СИТЕ ПРОФИЛИ
СПОСОБНОСТИ: БРЗО СОВЛАДУВАЊЕ НА НОВИ ВЕШТИНИ


ВОЗАЧ НА ВИЉУШКАР

КВАЛИФИКАЦИИ: СРЕДНО ОБРАЗОВАНИЕ-сСИТЕ ПРОФИЛИ, Б+Ц ВОЗАШКА ДОЗВОЛА Е ПРЕДНОСТ.
СПОСОБНОСТИ: АКТИВЕН ВОЗАЧ


ОПЕРАТОРИ НА МАШИНИ

КВАЛИФИКАЦИИ: СРЕДНО ОБРАЗОВАНИЕ ОД СИТЕ ПРОФИЛИ
СПОСОБНОСТИ: БРЗО СОВЛАДУВАЊЕ НА НОВИ ВЕШТИНИ


! Задолжително носење заштитна опрема, работа во смени, 40 часа неделно/8 часа дневно во производните капацитети на компанијата. Работа по стандарди IATF 16949; ISO 14001; ISO 50001 и ISO 45001.

*Со аплицирањето кандидатите се согласуваат нивните професионални биографии да бидат задржани во базата на човечки ресурси во наредните 120 дена и нивна обработка за потребите на процесот на селекција и вработување.

Вашите апликации можете да ги испратите на: https://www.lthcastings.com/careers →EMPLOYMENT OPPORTUNITIE

Вашите апликации можете да ги испратите на адресите погоре и во најскоро време само селектираните кандидати ќе бидат повикани на интервју.

Ве очекуваме!