„ONE-STOP SHOP“ 100% Export – Дел од Групацијата LTH Castings d.o.o. SLO
Изработуваме иновативни и високо квалитетни производи наменети исклучиво за автомобилската индустрија преку автоматизиран процес на леење под висок притисок, машинска обработка на одлеаноците и конструкција на алати.
*Поради проширување на производната програма имаме потреба од пополнување на новоотворените работни места:

________________________________________________________________________________________________________________________

ТЕХНОЛОЗИ НА ОБРАБОТКА   

                                                       Квалификации: Високо техничко образование/апсолвенти

                                                       Способности: Владеење на компјутерски алатки

                                                       Посебни барања: Повремени дежурства

________________________________________________________________________________________________________________________

ЕЛЕКТРО ОДРЖУВАЧИ                

                                                     Квалификации: Средно стручно образование – електроника/                                                                          енергетика

                                                      Способности: Познавање електро-шеми

________________________________________________________________________________________________________________________

ОПЕРАТОРИ НА МАШИНИ  

                                                       Квалификации: Средно образование од сите профили
                                                       Способности: брзо совладување нови вештини

________________________________________________________________________________________________________________________

ОПЕРАТОРИ НА МАШИНИ 

                                                      Квалификации: Машински Техничари
                                                      Способности: брзо совладување нови вештини

________________________________________________________________________________________________________________________

МАШИНСКИ ОДРЖУВАЧИ

                                                     Квалификации: Средно стручно-техничко образование (III/IV)
                                                     Способности: Познавање хидраулични, пневматски шеми

______________________________________________________________________________________________________________________

ВОЗАЧ НА ВИЉУШКАР 

                                                     Квалификации: Средно образование-сите профили,
                                                     Б+Ц возачка дозвола е предност.

                                                     Способности: активен возач

______________________________________________________________________________________________________________________

ВАЖНО!

                                                     Задолжително носење заштитна опрема, работа во смени,
                                                     40 ч. неделно/8 ч. дневно во произв. капацитети на компанијата 

                                                     Работа по стандарди IATF 16949; ISO 14001; ISO 50001 и ISO 45001.

_____________________________________________________________________________________________________________________

                                                    Вашите апликации можете да ги испратита на адресите погоре и во
                                                    најскоро време само селектираните кандидати ќе бидат повикани
                                                    на интервју. 

                                                    Ве очекуваме!  

________________________________________________________________________________________________________________________