Компанијата „T&S Macedonia“ распишува Оглас за вработување на 50 слобободни работни места „Leads makers“ на германски јазик, за регионот Охрид – Струга.

Сите заинтересирани кандидати може да испратат CV на: [email protected]

Viber: +389 75 433 933