Вработување.ком за потреби на клиент – реномирана фирма за трговија со градежни материјали и алати, за продавницата во Охрид објавува оглас за работно место: Продавач администратор (2 позиции)

Потребен е Продавач-администратор во малопродажен салон кој ќе биде задолжен за извршување на следните работни задачи:

  • услужување на клиенти
  • наплата на фискални сметки
  • подготвување на нарачки кон добавувачи
  • изработка на влезни и излезни фактури
  • уредно водење документација

Потребни квалификации, способности и вештини:

  • минимум ССС образование
  • претходно работно искуство во продажба
  • напредно познавање работа на компјутер

Вработувањето ќе биде на определено време, со можност за продолжување на договорот на неопределено време. При изборот на кандидатите, нема да биде пресуден нивниот пол, туку работното искуство и квалификациите.

Сите заинтересирани кандидати можат да испратат кратка биографија на vrabotuvanje2019@gmail.com