Во август, T&S Macedonia најголемата компанија за телемаркетинг во земјата, отвара нова канцеларија во градот Охрид.

Не ја пропуштајте оваа добра можност за вработување!

Побрзајте и пријавете се на отворениот конкурс за маркетинг агент. Вие што знаете германски, италијански, шпански, турски или српски јазик, придружете се на нашиот успешен тим и создадете кариера од соништата во сериозна компанија како што е T&S Macedonia!

Пријавете испратете ги на следната е-адреса: [email protected] или на телефонскиот број 075 433 933 (Viber ).