Telemarketing Service со седиште во Ресен
има потреба од следната работна позиција:

Реон Охрид, Струга, Долнени, Битола, Прилеп, Крушево.

КОЛ АГЕНТИ – ГЕРМАНСКИ ЈАЗИК (М/Ж)
(15 позиции)

КОЛ АГЕНТИ – ИТАЛИЈАНСКИ ЈАЗИК (М/Ж)
(3 позиции)

КОЛ АГЕНТИ – ШПАНСКИ ЈАЗИК (М/Ж)
(2 позиции)

КОЛ АГЕНТИ – АЛБАНСКИ ЈАЗИК (М/Ж)
(1 позиции)

КОЛ АГЕНТИ – ТУРСКИ ЈАЗИК (М/Ж)
(1 позиции)

КОЛ АГЕНТИ – СРПСКИ ЈАЗИК (М/Ж)
(1 позиции)

Задолжително е НАПРЕДНО ПОЗНАВАЊЕ НА ГЕРМАНСКИ, ИТАЛИЈАНСКИ ,ШПАНСКИ ЈАЗИК, АЛБАНСКИ ЈАЗИК, ТУРСКИ ЈАЗИК И СРПСКИ ЈАЗИК (B2, C1, C2 ниво)

Затоа што ние нудиме:

Плата 30.000 мкд – 150.000 мкд
Дополнително следуваат и бонуси
Освен бонусите, нудиме и фиксна плата
Работни денови од понеделник до петок 10h-18h
Пауза од 12h-13h и уште две паузи од по 15 мин времетраење

Бараме:

Организираност и одговорност
Самоиницијативност и енергичност
Способност за тимска работа
Способност за работа под притисок и на кратки рокови

Сите заинтересирани кандидати своите професионални биографии може да ги достават на: telemarketingservice2018@gmail.com.

Информации на тел. 078 401 401

Напомена: Кандидатите кои ќе аплицираат само со англиски јазик нема да им се земе предвид апликацијата!