Тераса Аквариус, објавува Оглас за слободни работни места на позиција:

  • ШАНКЕР/КА

Критериуми:

  • Потребно е минимум средно образование
  • Познавање на еден странски јазик
  • Со или без работно искуство, а предност имаат оние кои серозно ја сфаќаат и на кои работата им значи

Информации на:

  • Тел. 075 425 251 или во објектот (од 10:00 до 16:00).