Потребно е минимум средно образование, познавање на еден странски јазик (англиски, германски…), со или без работно искуство.

Предност имаат оние кои серозно ја сфаќаат работата и на кои работата им значи.

Информации на тел.075 425 251;‭ 070 741 460 (Бубе) и во објектот (од 10:00 до 16:00).

Тераса Аквариус