„Теren Auto Plus“  Охрид, има потреба од работник за продажба на возила со следните квалификации:

  • Комуникативност и услужливост
  • Основни познавања на автомобили
  • Да поседува возачка дозвола Б категорија
  • Работа на компјутер и социјални медиуми

Заинтересираните лица задолжително да испратат CV на електронската адреса: teren.dooel@gmail.com и да дојдат лично во салонот на „Терен Ауто Плус“ дооел Охрид на ул. „Св. Наум Охридски“ бр. 117, во населба Рача (на патот за Св. Стефан), во работно време (10-15ч.) со претходна најава на телефон: 075 249 979.

„Терен Ауто Плус“ дооел Охрид