ТОП МАРКЕТ Охрид објавува оглас за следниве отворени позиции:

  • Работници/чки во маркет за долгорочен и сезонски работен однос.

Станете дел од тимот кој одлично функционира веќе 30 години, каде работничките права се во целост испочитувани и загарантирани. А, за возврат добивате фер финансиска компензација.

За информации и аплицирање обратете се на 075 453 848, Секој работен ден од 09:00 до 15:00.

Кандидатите со претходно работно искуство ќе имаат предност.