БАРАМЕ:

  • Шеф на маркет

  • Продавачи/ки

  • Лица за прием на роба

НУДИМЕ:

  • Плата од 22.000 – 30.000 ден. + бонуси

  • празнични и дополнителни дневници

  • годишен одмор

  • К15.

Инфо: 075 453 848 / [email protected] 

Придружи се на тимот на Топ Маркет. Те очекуваме!