Занимливости - Page 1315 of 1315 - OhridNews
Пријатели пак заедно?

12.12.06 10:27

Ѕвездите на популарната американска серија “Пријатели“ во тајност планираат снимање на една специјална епизода, која најверојатно ќе се однесува на заедничката прослава на амери...

Проституцијата била нормална “професија

11.12.06 01:56

Педесет и пет отсто од мажите врз кои е направено ова истражување сметаат дека протиституцијата е нормална професија, но само 17 отсто од нив признале дека ги користеле нивните ...

Dr Batkoski pod artikli
МИА Банер