Охрид - Page 85 of 85 - OhridNews
Предновогодишна приредба

26.12.06 10:41

Традиционалната предновогодишна претстава на училишниот центар “Киборд“ се одржаа синоќа во х Милениум Младите ученици на различна возраст на симпатичен начин со изведба на песн...

Елена и Ламбе ќе пеат на Плоштад?!

23.12.06 15:05

Ohridnews неофицијално дознава дека градоначалникот Петрески и Локалната самоуправа денес треба официјално да се договорат со младите музички ѕвезди Елена Ристеска и Ламбе Алаба...

Dr Batkoski pod artikli
МИА Банер