Охрид - Page 87 of 87 - OhridNews
Добредојде 2007

01.01.07 10:27

Охриѓани ја дочекаа Нова Година на спектакуларен начин На Градскиот плоштад синоќа во 00ч на преминот од Старата во Новата имаше најмалку 5 илјади луѓе Иако беше студено располо...

Night life

29.12.06 19:53

Иако на анкетното прашање „Дали славењето Нова Година по хотели е демоде“ безмалку 60% од нашите читатели одговорија „да“, сепак речиси сите попознати угостителски објекти се &#...

Предновогодишна приредба

26.12.06 10:41

Традиционалната предновогодишна претстава на училишниот центар “Киборд“ се одржаа синоќа во х Милениум Младите ученици на различна возраст на симпатичен начин со изведба на песн...

Елена и Ламбе ќе пеат на Плоштад?!

23.12.06 15:05

Ohridnews неофицијално дознава дека градоначалникот Петрески и Локалната самоуправа денес треба официјално да се договорат со младите музички ѕвезди Елена Ристеска и Ламбе Алаба...

Dr Batkoski pod artikli