Живот - Page 130 of 130 - OhridNews
И планините одекнаа – Халед Хосеини

07.08.13 22:17

Емотивен, провокативен и незаборавен роман за тоа како љубиме, ако се грижиме еден за друг и како сите избори што ги правимеекнуваат низ наредните генерации   Разновиден во пејз...

Филмот “The Lone Ranger” го чинеше “Disney” $190 милиони долари

07.08.13 22:03

Официјалните лица на филмското студио “Disney” изјавија дека од филмот “The Lone Ranger” ќе имаат загуба од $160 до $190 милиони долари Филмот во кој гла...

Најдобрата храна за топење масти

07.08.13 21:50

Извесни видови храна имаат голем ефект на топење на мастите, додека други јадења содржат хранливи материи и состојки кои го забрзуваат метаболизмот 1 Зрнеста хранаВашето тело тр...

Летна шминка

07.08.13 21:21

Премногу шминка на плажа или базен изгледа погрешно Секое средство кое ќе го икористите мора да е светло и ретко 1Заштитете ја вашата кожа: Пред да ставите каква било шминка пре...

Видео: „Сини вирови“ – кријат тајни стари милиони години

15.08.12 09:00

Малкумина знаат дека во реонот на Дебрца, поточно помеѓу Белчишта и Ново Село, се наоѓа еден од најголемите блатни резервати во Македонија Локалитетот Белчишкото блато, попознат...

Dr Batkoski pod artikli
МИА Банер