Живот - Page 131 of 131 - OhridNews
Видео: „Сини вирови“ – кријат тајни стари милиони години

15.08.12 09:00

Малкумина знаат дека во реонот на Дебрца, поточно помеѓу Белчишта и Ново Село, се наоѓа еден од најголемите блатни резервати во Македонија Локалитетот Белчишкото блато, попознат...

Dr Batkoski pod artikli
МИА Банер