Живот - Page 6 of 111 - OhridNews
Ги запознаваме ретките болести: СПИНАЛНА МУСКУЛНА ATРОФИЈА

18.02.19 20:10

Во месецот со најмалку дена во годината, во месецот кој пациентите со ретки болести го викаат „свој“, месецот кој е редок по своите ретки 28 или 29 дена ќе се обидеме поблиску д...

Затворен дел од патот Битола-Ресен

17.02.19 11:27

Сообраќајот на државните патишта се одвива по претежно суви коловози, освен на осојничавите места каде коловозите се влажни, информираат од АМСМ Од 11 часот патниот правец А3 Би...

Ги запознаваме ретките болести: ВИЛСОНОВА БОЛЕСТ

16.02.19 14:49

Ги запознаваме ретките болести: 28 дена во февруари со 28 ретки дијагнози Во месецот со најмалку дена во годината, во месецот кој пациентите со ретки болести го викаат „свој“, м...

Ги запознаваме ретките болести: ЕРЕДИТАРЕН АНГИОЕДЕМ

15.02.19 11:53

Во месецот со најмалку дена во годината, во месецот кој пациентите со ретки болести го викаат „свој“, месецот кој е редок по своите ретки 28 или 29 дена ќе се обидеме поблиску д...

Ги запознаваме ретките болести: ФАНКОНИЕВА АНЕМИЈА

14.02.19 19:09

Во месецот со најмалку дена во годината, во месецот кој пациентите со ретки болести го викаат „свој“, месецот кој е редок по своите ретки 28 или 29 дена ќе се обидеме поблиску д...

Нова книга од Славој Жижек-„Ленин 2017“

14.02.19 11:50

Издаваштвото „Везилка 2011” ја издаде најновата книга на познатиот словенечки фолозоф Славој Жижек која носи наслов „ЛЕНИН 2017“ – сеќавање, повторување и разработка Како ...

Ги запознаваме ретките болести: ВИЛИЈАМС СИНДРОМ

12.02.19 16:23

Во месецот со најмалку дена во годината, во месецот кој пациентите со ретки болести го викаат „свој“, месецот кој е редок по своите ретки 28 или 29 дена ќе се обидеме поблиску д...

Ги запознаваме ретките болести: ВОН ВИЛЕБРАНДОВА БОЛЕСТ

11.02.19 14:22

Во месецот со најмалку дена во годината, во месецот кој пациентите со ретки болести го викаат „свој“, месецот кој е редок по своите ретки 28 или 29 дена ќе се обидеме поблиску д...

Ги запознаваме ретките болести: ВЕСТ СИНДРОМ

10.02.19 21:38

Во месецот со најмалку дена во годината, во месецот кој пациентите со ретки болести го викаат „свој“, месецот кој е редок по своите ретки 28 или 29 дена ќе се обидеме поблиску д...

Сообраќајот се одвива по суви коловози

10.02.19 10:46

Сообраќајот на државните патишта се одвива по претежно суви коловози, информираат од АМСМ Интензитетот на сообраќај на патните правци надвор од градските средини е умерен На гра...

Dr Batkoski pod artikli