Книга - Page 25 of 25 - OhridNews
Банер Охридска банка 1-8 јули 2021
„ДЕВОЈКАТА СО ТЕТОВАЖА НА ЗМЕЈ“ oд Стиг Ларсон

11.11.13 00:05

Како и секоја година, и овој први ноември на поранешниот индустриски магнат Хенрик Вангер за роденден му пристигна необичен подарок- уште еден потсетник на таинствената случка о...

“ГОСПОДАРКА НА ИГРАТА“ од Синди Шелон и Тили Багшо

07.10.13 00:05

Воодушевувачко продолжение на Шелдоновиот роман “Господар на играта“ Една од најгламурозните и највозбудливите приказни кои некогаш се раскажани Заплетот започнал уште одамна, у...

„ДЕВОЈКАТА ОД РУСКИОТ КВАРТ“ од Кејт Фернивал

23.09.13 00:33

За да ја напише оваа приказна, Кејт Фернивал била инспирирана од вистинската приказна на мајка и Романот содржи измислени ликови и настани но ја искористува неверојатната вистин...

Македонија туристички бисер

02.09.13 08:00

Двојазична (македонско-англиска) енциклопедија, во која се опфатени туристичките потенцијали и културно историските знаменитости во Република Македонија Издавач е Информативно-д...

И планините одекнаа – Халед Хосеини

07.08.13 22:17

Емотивен, провокативен и незаборавен роман за тоа како љубиме, ако се грижиме еден за друг и како сите избори што ги правимеекнуваат низ наредните генерации   Разновиден во пејз...

Dr Batkoski pod artikli
МИА Банер