Охриѓанецот Александар Петрески дводецениската љубов со гитарата ја круниса со авторска песна „Blue Lights“, во која ја опишува моменталната ситуација во светот. Тој вели дека три месец емотивно се вложил и се подготвил сам. За текстот и камерата била задолжена Аспасија, а помош добил од Даниел и Надица. Погледете и уживајте!

OhridNews