Наше Здравје - OhridNews

Наше Здравје

20.07.22 14:40

Наша здравје: Бидете внимателни во топлите денови, храната побрзо се…

Труењето со храна претставува заболување предизвикано од консумирањ...

12.07.22 16:05

Наше здравје: Внесувајте доволно вода во топлите денови

Водата претставува околу 60-70% од нашата телесна тежина Затоа секо...

05.07.22 12:17

Наше здравје: Со добра подготовка до безгрижен одмор

Летото пристигна Сонце, одмор, плажа… но не заборавајте да се...

28.06.22 13:04

Наше здравје: Совети за убоди од инсекти

Во сезоната на годишни одмори освен на сончевите зраци треба да се ...

21.06.22 16:28

Наше здравје: Летото и цревните заболувања

Летото е период кога цревните инфекции предизвикани од вирусен гаст...

14.06.22 19:38

Наше здравје: Лошите навики и растот на забите кај децата

Не само генетскиот код туку и здравите навики, здравиот начин на жи...

07.06.22 15:19

Наше здравје: Матичен млеч-совршен биостимулатор и природен антиоксиданс

Матичниот млеч е највредниот производ на пчелите кој низ историјата...

31.05.22 13:18

Наше здравје: Со превенција до спречување на уроинфекции

Уринарниот систем е органски систем чија основна улога е исфрлање н...

24.05.22 13:43

Наше здравје: Метаболниот синдром- група на ризик фактори за појава…

Метаболниот синдром е нарушување на внесот на енергетски материјал ...