Обични херои - OhridNews

Обични херои

18.05.22 13:09

Обични херои: Филип Aнгеличин-Жура е поимот за алтернативна сцена во…

Филип Aнгеличин-Жура е историчар на уметност и археолог, инспициент...

11.05.22 12:00

Димче Kитрозоски во Обични херои: Моја задача е да ги…

Димче Kитрозоски по вокација е електроинженер, а по професија музич...

04.05.22 12:53

Милчо Jованоски во Обични херои: Библиотеката е храм за луѓето…

Милчо Јованоски е магистер по медиуми и комуникации истовремено и с...

27.04.22 12:27

Маја Грашаровска во Обични херои: Тетоважите се уметничко дело кое…

Нејзините почетоци се на 16-годишна возраст, но љубовта кон тату ин...

20.04.22 12:25

Бурим Хидри во Обични херои: Единствениот начин за подобар свет…

Бурим Хидри e професор по музичка уметност, вработен OУ Братство Ед...

13.04.22 12:04

Дмитар Свилар во Обични херои: Вистински херој кој 195 пати…

Дмитар Свилар на ниво на Охрид е еден од луѓето коишто имаат дарува...

06.04.22 11:48

Драган Нелоски во Обични херои: Уметноста и традицијата мора да…

Драган Нелоски е уметник-резбар во резбарското ателје „Трон“ Семеен...

30.03.22 12:46

HARDFACED во Обични херои: Бессона дремка на Underground сцената скоро…

Димитар Савески е музичар, промотор, издавач и турнејски менаџер, о...

23.03.22 15:55

Д-р Јованка Стурлакова-Коровешоска во Обични херои: Мислам дека се гледа…

Примариус М-р Д-р Јованка Стурлакова-Коровешоска, специјалист епиде...