Напладне - OhridNews

Напладне

19.06.23 12:22

„Напладне“ со Нина Кепеска: Дали Охрид е доволно испромовиран?

Колку односите со јавноста се значајни во креирањето идентитет на т...

12.06.23 13:39

„Напладне“ со Лео Нелоски, првенец на генерација и државен првак…

Прогласен е за првенец на генерација во ООУ „Григор Прличев“ нижи у...

05.06.23 12:29

„Напладне“ со Ангела Јолакоска: Како е да се биде жена…

Ангела Јолакоска финансиски менаџер во охридската компанија АСП ...

29.05.23 13:34

„Напладне“ со Шикалоска за безбедноста во сообраќајот во Охрид: Имаме…

Какви возачи сме во сообраќајот Има ли во Охрид сообраќајна култура...

22.05.23 13:39

„Напладне“ со Чанова: Психо-социјалното советувалиште во Охрид во поддршка на…

Граѓаните се почесто пријавуваат анксиозни и депресивни состојби ка...

15.05.23 14:10

„Напладне“ со Божиновски: Насилството меѓу учениците- причини и решенија

Каде потфрли општеството кога е во прашање насилството меѓу ученици...

09.05.23 12:01

Тасевски во „Напладне“: Подигнување на јавната свест за значењето на…

Нема крај за вандализмот врз спомениците, последното обезглавување ...

01.05.23 20:49

Проф д-р Анис Сефиданис во „Напладне“: Вештачката интелигенција ќе го…

Вештачката интелигенција ќе ја предводи четвртата индустриска револ...

24.04.23 15:05

„Напладне“: Болницата за кардиоваскуларни заболувања „Св. Стефан“ пионер во јавното…

Трендот на зголемување на бројката на кариоваскуларни заболувања по...