Книга - OhridNews

Книга

14.08.23 13:13

По Скопје промоција и во Охрид на книгата „Од архивите…

Утре од 19 часот во НУ Библиотека „Григор Прличев“ ќе биде промовир...

31.07.23 14:45

Утре промоција на книгата „Охридскиот XIX  век“ од Димитар Пандев и…

Денеска во издание на Општина Охрид излезе од печат книгата „Охридс...

07.07.23 09:09

Во Охрид ќе биде промовирана четиријазичната стихозбирка „Македонски погледи“

Во недела 9 јули од 11 часот во НУ „Григор Прличев“ во Охрид ќе бид...

05.07.23 11:14

Второ издание на книгата „Извештаи на Рисот и други песни“…

Во издание на „Арка“ од Смедерево, во едицијата „Македонски венец“,...

17.06.23 12:42

Излезе од печат втората стихозбирка „Хипербореја“ од Блаже Петревски

Излезе од печат втората стихозбирка „Хипербореја“ од Блаже Петревск...

23.05.23 12:09

„Извешати на Рисот и други песни“ од Славе Ѓорѓо Димоски…

Деновиве во издание на „Арка“ од Смедерево на над 300 страници изле...

16.05.23 11:24

„Срце во мозокот“-нова поетска книга на Ристо Лазаров

Излезе од печат најновата поетска книга на Ристо Лазаров „Срце во м...

03.04.23 09:17

Промоција на книгата за деца „Езерото ми раскажува“од Марина Шикова…

Во чест на роденденот на најголемиот писател за деца на сите времињ...

24.03.23 15:50

(Видео) Промовирана книгата „Славе Ѓорѓо Димоски во книжевната критика“

Промовирана книгата „Славе Ѓорѓо Димоски во книжевната критика“ од ...