Писма - OhridNews

Писма

11.06.23 21:57

Отворенорено писмо: Египѓаните се најобесправена и најдискриминира етничка заедница во…

Како автентична, автохтона, лојална и мирољубива етничка заедница, ...

21.04.23 09:15

Отворена: Мастер квиз во Охрид на 7-ми мај

Браќа земјаци и мили комшии! Мије – вашите роднини, другари и...

01.04.23 11:57

Отворена: „Трпение – спасение“

Животот знае да ни донесе непредвидливи сценарија во кои ние сме гл...

03.03.23 11:47

Отворена: Благоја Бежаноски – за нуркачите човек икона

За Благоја Бежаноски, Сосема тивко како што живееше на 63 годишна в...

03.02.23 14:43

Отворена: Ангажирање на шумарски техничар за ЈУНПГ ќе преставува дополнителен…

Вработените од Јавната установа Национален парк Галичица со допис д...

02.02.23 09:13

Отворена: Да го зачуваме споменот на д-р Елена Каваева

На 2 февруари 1983 година во Охрид почина Д-р Елена Етингер Каваева...

30.12.22 11:56

Отворена: Живот во “кал до колена”….

Почитувани, Ве молиме, со искрена почит према вашиот медиум, да ја ...

15.10.22 10:48

Спасески: Дали и кога ќе се стави крај на 24-…

Од јули 2013 година Здружението на пезионери на Охрид и Дебрца запа...

14.10.22 09:39

Отворена: Трето доба – последен вагон

Кога ќе минат години исполнети со обврски од различен вид, тогаш не...