Видео + фото: Англиски пар го кажа судбоносното Да во Охрид

23.06.18 07:00

Прекрасното зајдисонце, езерото, планините, Канео, беа пресудни за младите Џони и Луси, Англичани кои живеат и работат во Лондон, се одлучат својата долгогодишна љубов ја крунис...

Креативно видео на Стоматолошкиот центар „Д-р Баткоски“: Тимската работа е клуч на успехот

05.06.18 14:09

Стоматолошкиот центар „Д-р Баткоски“ кој несебично ги поддржува настаните од јавен карактер во регионот, промовираше креативно видео чиј лајт мотив е тимската работа Креативното...

Видео: „Охрид ТрчаТ“ го стави Охрид на светската атлетска мапа, најавена соработка со Дубровник

03.06.18 15:21

Одлични оценки од учесниците, насмеани лица и многу позитивна енергија донесе второто издание на атлетскиот викенд „Охрид Трчат“ Кениецот Стенли Кипруто и олимпијката Оливера Је...

Видео: Како изгледаше промоцијата на Годишната ревија на настани на OhridNews

06.01.18 07:00

Се уште одекнуваат позитивните импесии од промоцијата на Годишната ревија на настани на OhridNews, во која се поместени најзначајните случувања во годината што измина и прогласу...

Видео: „Зимска бајка 2017“ – едно поинакво културно доживување

25.12.17 11:18

Се’ уште силно одекнуваат коментарите за најновото издание на забавната манифестација „Зимска бајка 2017“, што викендов се одржа во Центарот за култура во Охрид, кое на ох...

Видео: Во Охридското Езеро поставена подводна елка за поддршка на децата со ретки болести

23.12.17 15:18

Нуркачите од Нуркачкиот центар „Амфора“ и Клубот за подводни активности „Охрид“ во соработка со Сојузот за подводни активности на Македонија, традиционално, денес ја накитија по...

Dr. Batkoski