Охридски Разговори - OhridNews

Охридски Разговори

24.06.20 07:36

Видео репортажа: Плажите на охридското крајбрежје никогаш нема да бидат…

Отстранувањето на опремата и објектите од плажите на охридското кра...

22.08.15 18:16

Како изгледа бегалската криза на Македонско-грчката граница од небо

Илјадници мигранти се обидуваат да преминат на македонска териториј...

16.08.15 23:47

ПМФ: Младост Царев Двор – Ренова 2:1

Во рамки на Првата фудбалска лига на Македонија, во Охрид, екипата ...

02.08.15 15:59

После дождот музичка магија на Антички театар

Миленикот на македонската публика, светски познатиот виолинист Стеф...

13.07.15 15:29

Една поинаква „Кармина Бурана“ на отварањето на 55-то „Охридско лето“

Со кантата „Кармина Бурана“, во изведба на светски познатата продук...

10.07.15 13:06

Рефлекс и пол: Погледнете што му се случи на Дејвид…

Славниот англиски фудбалер Дејвид Бекам не ги пропушта мечевите на ...

09.07.15 12:07

Наезда од пеперутки во Охридско

Роеви инсекти околу светилките деновиве во ноќните часови можат да ...

21.06.15 13:00

Убавините на езерото низ објективот на охриѓанецот Љупчо- Лепи

Охридското езеро и неговата природна убавина од секогаш биле инспир...

17.06.15 13:44

Како изгледа животот во Пештани пред почетокот на туристичката сезона

Младата Натали Башоска од Пештани, која студира филмска режија во Њ...